Logo

თხილის შესახებ ტექნიკური რეგლამენტი

თხილის შესახებ ტექნიკური რეგლამენტი

უცვლელად გთავაზობთ თხილის შესახებ ტექნიკურ რეგლამენტს, რომელიც 2018 წლის 1 იანვრიდან ამოქმედდა

 

 

საქართველოს მთავრობის

დადგენილება №261

2017 წლის 25 მაისი

   ქ. თბილისი

 

„თხილის შესახებ ტექნიკური რეგლამენტის დამტკიცების თაობაზე“ საქართველოს მთავრობის 2016 წლის 18 აპრილის №185 დადგენილებაში ცვლილების შეტანის შესახებ

 

მუხლი 1
„ნორმატიული აქტების შესახებ“ საქართველოს კანონის    მე-20 მუხლის მე-4 პუნქტის შესაბამისად, „თხილის შესახებ ტექნიკური რეგლამენტის დამტკიცების თაობაზე“ საქართველოს მთავრობის 2016 წლის 18 აპრილის №185 დადგენილებაში (www.matsne.gov.ge, 22/04/2016, 300160070.10.003.019250) შეტანილ იქნეს ცვლილება და დადგენილებით დამტკიცებული „თხილის შესახებ ტექნიკური რეგლამენტის“:

1.   მე-6 მუხლის სათაური  ჩამოყალიბდეს  შემდეგი რედაქციით:

მუხლი 6. მოთხოვნები ბიზნესოპერატორის მიმართ“.

2. მე-6 მუხლს დაემატოს შემდეგი შინაარსის მე-3 პუნქტი:

„3. ბიზნესოპერატორი, რომელიც ახორციელებს ექსპორტისთვის განკუთვნილი გადამუშავებული თხილის გულის დამზადებას, ვალდებულია დანერგოს საფრთხის ანალიზისა და კრიტიკული საკონტროლო წერტილების (HACCP – Hazzard Analysis and Critical Control Points) პრინციპებზე დაფუძნებული სისტემა, სურსათის/ცხოველის საკვების უვნებლობის, ვეტერინარიისა და მცენარეთა დაცვის კოდექსის შესაბამისად.“.

მუხლი 2
დადგენილება ამოქმედდეს 2018 წლის პირველი იანვრიდან.


პრემიერ-მინისტრი   გიორგი კვირიკაშვილი

თარიღი

18.01.2018