Logo

1 ივნისიდან  HACCP სისტემის დანერგვა სურსათის მწარმოებელი ბიზნესსუბიექტებისთვის სავალდებულო ხდება

1 ივნისიდან  HACCP სისტემის დანერგვა სურსათის მწარმოებელი ბიზნესსუბიექტებისთვის სავალდებულო ხდება

კომპანია „მენეჯმენტის სისტემები“ გთავაზობთ კრიტიკული საკონტროლო წერტილების (HACCP) სისტემის დანერგვის სრულ, მაღალკვალიფიციურ მომსახურებას.

2021 წლის 1 ივნისიდან  HACCP სისტემის დანერგვის ვალდებულება დაეკისრება ყველა ბიზნესოპერატორს, რომელიც საცალო ვაჭრობის პუნქტში ახორციელებს სურსათის წარმოებას/გადამუშავებას (მაგ.: რესტორანი, კაფე, სასადილო, საკონდიტრო, სწრაფი კვება  და სხვ.).

საფრთხის ანალიზისა და კრიტიკული საკონტროლო წერტილების სისტემის პრინციპები ჯერ კიდევ 1970 წელს აშშ-ში შემუშავდა და მსოფლიოს განვითარებულ ქვეყნებში სურსათის უვნებლობის უზრუნველყოფის ერთ-ერთი ეფექტურ საშუალებად მიიჩნევა.

 

HACCP-ი საერთაშორისოდ აღიარებული სურსათის უვნებლობის მართვის სისტემაა, რომელიც სურსათის წარმოების პროცესში პოტენციური საფრთხეების დადგენას, მათ პრევენციასა და აღმოფხვრას გულისხმობს.მას ნერგავს და მართავს თავად ბიზნესოპერატორი.

 

სისტემა 7 ძირითად პრინციპს ეფუძნება:

 

კანონმდებლობასთან შესაბამისობის კონტროლს სურსათის ეროვნული სააგენტო ახორციელებს.

მომსახურების პირობების შესახებ დეტალური ინფორმაციისთვის დაგვიკავშირდით.

მობ.: 514 088 888

ელ-ფოსტა: info@managementsystems.ge

ვებ.: www.isoms.ge

მის.: თბილისი, ა. ბელიაშვილის ქ. #106

თარიღი

26.04.2021