კომპანია „მენეჯმენტის სისტემები“ გთავაზობთ კრიტიკული საკონტროლო წერტილების (HACCP) სისტემის დანერგვის სრულ, მაღალკვალიფიციურ მომსახურებას.
2021 წლის 1 ივნისიდან HACCP სისტემის დანერგვის ვალდებულება დაეკისრება ყველა ბიზნესოპერატორს, რომელიც საცალო ვაჭრობის პუნქტში ახორციელებს სურსათის წარმოებას/გადამუშავებას (მაგ.: რესტორანი, კაფე, სასადილო, საკონდიტრო, სწრაფი კვება და სხვ.).
საფრთხის ანალიზისა და კრიტიკული საკონტროლო წერტილების სისტემის პრინციპები ჯერ კიდევ 1970 წელს აშშ-ში შემუშავდა და მსოფლიოს განვითარებულ ქვეყნებში სურსათის უვნებლობის უზრუნველყოფის ერთ-ერთი ეფექტურ საშუალებად მიიჩნევა.
HACCP-ი საერთაშორისოდ აღიარებული სურსათის უვნებლობის მართვის სისტემაა, რომელიც სურსათის წარმოების პროცესში პოტენციური საფრთხეების დადგენას, მათ პრევენციასა და აღმოფხვრას გულისხმობს.მას ნერგავს და მართავს თავად ბიზნესოპერატორი.
სისტემა 7 ძირითად პრინციპს ეფუძნება:
კანონმდებლობასთან შესაბამისობის კონტროლს სურსათის ეროვნული სააგენტო ახორციელებს.
მომსახურების პირობების შესახებ დეტალური ინფორმაციისთვის დაგვიკავშირდით.
მობ.: 514 088 888
ელ-ფოსტა: info@managementsystems.ge
ვებ.: www.isoms.ge
მის.: თბილისი, ა. ბელიაშვილის ქ. #106
ყველა უფლება დაცულია